Auto Expo 2010.

Bez autora
Sep 21 2010

U period od 21. do 26. septembra 2010. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu biće održan sajam automobila, auto-delova i opreme “Auto Expo “.Manifestacija je u odnosu na prošlu godinu produžena za jedan dan, a prostor u dve hale su već rezervisali brojni lokalni dileri i zastupnici najpoznatijih brendova auto-industrije. Potrvrđen je dolazak desetak auto-kuća i veliki broj proizvođača i trgovaca auto-delovima, pratećom opremom i auto-kozmetikom, lizing, osiguravajućih i bankarskih kompanija.

Auto Expo 2010.U period od 21. do 26. septembra 2010. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu biće održan sajam automobila, auto-delova i opreme  “Auto Expo “.

Manifestacija je u odnosu na prošlu godinu produžena za jedan dan, a prostor u dve hale su već rezervisali brojni lokalni dileri i zastupnici najpoznatijih brendova auto-industrije. Potrvrđen je dolazak desetak auto-kuća i veliki broj proizvođača i trgovaca auto-delovima, pratećom opremom i auto-kozmetikom, lizing, osiguravajućih i bankarskih kompanija.
Za dane Sajma, izlagači najavljuju popuste, koji uz, već snižene cene pojedinih modela i uslugu na licu mesta pojedinih pratećih lizing-kuća, nove automobile čini daleko dostupnijim.

Sajam automobila u Kragujevcu, prosle godine u novembru, videlo je preko 10.000 posetilaca. Očekivanja su da ovogodišnji “Auto Expo”, posetom i brojem izlagača nadmaši prošlogodišnji.

Prezentaciju u toku trajanja Sajma najavila je i Akademija sigurne vožnje “NAVAK”, čije simulacije uvek pobuđuju veliku pažnju posetilaca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik